Platenhoes herontwerp 15. Yuri Jansen: Pixies – Surfer Rosa & Come One Pilgrim

Alweer de 15de (!!!) inzending voor het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” is binnen en oooh wat is ‘ie weer mooi! Wij hopen dat zo veel mogelijk ontwerpers voor 31 maart 2011 een nieuwe hoes voor hun favoriete plaat maken. Op vrijdag 29 april 2011 zullen alle ingezonden hoezen tentoongesteld worden in de Dependance in het Schieblock in Rotterdam. Kom je? Meld je dan even aan op het Facebook evenement i.v.m. de hoeveelheid Schultenbräu die we moeten inslaan…

Hierboven zie je de hoes van het album van The Pixies, Surfer Rosa & Come One Pilgrim gemaakt door Yuri Jansen uit Roosendaal.

Waarom deze hoes?
De hoezen van de Pixies zijn mijn favoriete hoezen aller tijden. Mooie typografie en fotografie die bij de surrealistische teksten van Frank Black en Kim Deal passen. Het is onmogelijk om een favoriet album op te noemen, dit verschilt per dag en per uur op die bewuste dag. Dit album komt bij mij op bijna elk moment in de top 3, vandaar dus dit album. De cactus en de jurk komen uit de tekst van het nummer “cactus”:

Sitting here wishing on a cement floor
Just wishing that I had just something you wore

Bloody your hands on a cactus tree
Wipe it on your dress and send it to me

Wie is Yuri Jansen?
Yuri Jansen is vormgever bij studio KaKa in Rotterdam (www.studiokaka.nl) Voormalig vormgever van o.a. DIF en Goodies.

Wil je meer informatie over het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” klik dan hierrrr.

Deze actie loopt sinds begin januari en dit zijn alle 15 inzendingen die we tot nu toe hebben gehad:
http://vandaley.nl/category/herontwerp-album-hoes-event/

 

Share on:

Reacties op “Platenhoes herontwerp 15. Yuri Jansen: Pixies – Surfer Rosa & Come One Pilgrim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *