Platenhoes herontwerp deel 9. Ward Nicolaas: Steel Pulse – Rastafari Centennial

(klik op de bovenstaande afbeelding voor grotere versie van de hoes)

Alweer de negende inzending voor het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” is binnen. Wij hopen dat zo veel mogelijk ontwerpers een nieuwe hoes voor hun favoriete plaat maken en deze zullen op vrijdag 29 april 2011 tentoongesteld worden in de Dependance in het Schieblock in Rotterdam.

Het bovenstaande herontwerp van de hoes voor het album Rastafari Centennial/Live in Paris van Steel Pulse is gemaakt door Ward Nicolaas van CAFE OPEN.

Waarom deze hoes?
Dit is dus echt een vet album, misschien wel de beste ooit.. als je van reggae houdt maar ja, die hoes. Nu komt ie natuurlijk uit 1992, maar dat mag geen excuus zijn.. vandaar dat ik dus erg blij ben om dit redesign te mogen maken..”

Over CAFE OPEN
CAFE OPEN staat voor twee dingen. Aan de ene kant hard werken en aan de andere kant altijd tijd maken voor inspiratie, frisse ideeën, kruisbestuiving en een goed gesprek met een kop koffie.
Ik opereer het liefst op conceptueel gebied waaruit ik een middel, vorm, stijl kan ontwikkelen. Mijn handschrift als ontwerper is daarom niet eenduidig, maar hangt altijd af van de vraag, doelgroep en het concept, zolang het maar een actieve rol van de ontvanger of gebruiker stimuleert.. Daarnaast initieer geregeld eigen ontwerp projecten en werk ik zo vaak mogelijk aan mijn schilderijen en andere maatschappelijke of experimentele projecten.

Meer informatie over de Ward Nicolaas en over CAFE OPEN kan je vinden op:
www.cafe-open.com en op facebook

Wil je meer informatie over het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” klik dan hierrrr.
Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *