Reclame op BrandNewFresh.com

BrandNewFresh.com bestaat sinds november 2009 en sinds die tijd schrijf ik elke dag voor deze website. Ik hoopte dat er als er meer bezoekers zouden komen automatisch adverteerders zouden komen die zouden willen samenwerken of andere manieren om geld te verdienen maar niets bleek minder waar.

Na bijna 2,5 jaar heeft BrandNewFresh.com volgens Google Analytics tussen de 600 en 1000 bezoekers per dag maar nog steeds verdien ik er geen cent mee. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij een affiliatenetwerk en dat is de reden dat je vanaf vandaag in de rechterbalk advertenties ziet.

Wil je BrandNewFresh.com steunen dan helpt het niet als je elke dag 30.000 keer op alle buttons/banners gaat zitten klikken want BNF krijgt alleen betaald als er een verkoop wordt gegenereerd. Ga je een keer schoenen kopen bij Zalando, kleding bij Tommy Hilfiger, een telefoonabonnement bij Hollandse Nieuwe afsluiten of een product of dienst kopen bij een van de andere adverteerders? Ga dan naar die website via de button op BrandNewFresh.com dan krijgen wij een paar eurootjes!

Alvast 1000 x dank!

Hoofdredacteur en Manus of Everything

Quin Lausberg

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *