Rock Band 3 leert je een echt instrument te bespelen

Met de game RockBand moest je in het verleden proberen om precies op het juiste moment 4 verschillende gekleurde knopjes op een speelgoed gitaartje in te drukken als die kleurtje op het scherm verschenen. Sommige spelers van het spel konden dit zo geweldig goed maar ondanks het leek of je de sterren van de hemel kon spelen, kunnen de meeste van deze gamers geen geluid krijgen uit een normale gitaar.

Rock Band 3 neemt de game een stapje verder en in plaats van 4 knopjes zitten er op deze Wireless Fender Mustang Pro Guitar Controller 102 buttons en zes snaren die het echt doen waardoor je echt leert gitaar spelen. Bovendien kan je deze gitaar ook gebruiken om aan te sluiten op een midi aansluiting zodat je ‘m kan gebruiken met bijvoorbeeld “Garage band” op de Mac.

Buiten de gitaar zijn er ook een Wireless Keyboard, een aanvulling op je Rock Band drumstel van 3 cymbals en een MIDI PRO-Adapter waarmee je je eigen midi instrument kan gebruiken om er mee Rockband te spelen binnenkort verkrijgbaar.

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *