Romantiek in de supermarkt leidt tot totale chaos

Het begon allemaal met een verliefde schalkse blik van Ingrid naar Gerard waarop Gerard reageerde met een onschuldig kusje in gangpad 9 waar de chips en wijn staat. Plotseling raakte de stuurtjes van de twee scootmoblielen in elkaar verstrengelt en ontstond er een onbestuurbaar gevaarte van dik 560 kilo dat als een botsautootje met 6 wielen de stellages met levensmiddelen vol ramde. De bedrijfsleider C. Duizendschoon die via de monitor van de bewakingscamera’s de ramp voor zich zag voltrekken zei dat het leek op een gigantische versie van Domino Day toen de stellages één voor één als net omgehakte bomen omvielen.

De volgende dag bij daglicht werd de omvang van de chaos pas echt duidelijk, op de foto ziet u de bedrijfsleider C. Duizendschoon ontredderd tussen de puin hopen staan van wat eens een florerende supermarkt in het hart van Goes was.

Met Ingrid en Gerard gaat het overigens goed, zij waren bedolven onder 25 hele Edammer kazen maar konden zich zelf gelukkig bevrijden door zich een weg naar buiten te eten.

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *