Shakira: bewegen op een hele gekke maniera

shakira

Shakira: Als ze niet beweegt een dikke voldoende, on the move een dikke 0

Nou was ik al zeer verbaasd over het rare gekronkel van de deze dame in het verleden maar toen ik de clip zag voor het nummer She Wolf was ik erg in de war van de rare “moves” die ze in deze clip laat zien. De kleding die ze aan heeft is waarschijnlijk gestolen van de acrobaten van cicus Renz. Die dansbewegingen zijn zo verschrikkelijk vreemd (00:26-00:39) wat zit daar voor gedachte achter en moeten we haar niet tegen zichzelf in bescherming gaan nemen?  Daarbij kijkt ze de kijker steeds aan met een gezicht van: “Kijk mij eens even sexy zijn (dus niet) en kijk eens even wat ik hier weer even voor gymnastische beweging laat zien, ik ben klaar voor de olympische spelen”.

En toen kwam de clip voor “Did It Again” inderdaad ze doet het nog een keer maar dan nog vreemder.

Kan iemand mij vertellen wat de achterliggende gedachtes zijn bij deze clips en zijn er ook mensen die dit echt geweldig vinden? Of is dit een soort “Lost in translation” tussen Europa en Colombia?

Share on:

Reacties op “Shakira: bewegen op een hele gekke maniera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *