Shop profile: Ducati Verduyn Rotterdam


Vandaag reed ik over de Capelseweg in Rotterdam en zag daar een aantal schitterende Ducati motoren staan glinsteren in de zon. Die bleek de occasion voorraad te zijn van Ducati Verduyn. Ik naar binnen en zelden ben ik in een motorzaak geweest waar de deskundigheid en liefde voor techniek zo door de ruimte gierde als in dit bedrijf.
Dit familiebedrijf (vader en zoon) aan huis repareert, onderhoudt en verkoopt tweedehands Ducati motoren en is ontstaan uit de motorracerij en de liefde voor deze Italiaanse motoren.
Dat is meteen ook de reden dat klanten uit de verre omgeving bij Ducati Verduyn hun motor in onderhoud geven zelfs vaak als ze hun motor bij een officiële Ducati dealer hebben gekocht.
Ik was meteen helemaal verliefd op de Ducati Monster 696 uit 2009 die ze te koop hebben staan voor 6950,- euro maar je kan al terecht bij Ducati Verduyn voor een schitterende knalrode Ducati 900 SS Nuda  voor 3450,- euro. Meer informatie kan je vinden op de website ducativerduyn.nl of ga een keertje langs op de Capelseweg 522 in Rotterdam. De koffie en de cola staan klaar en als je geluk hebt (net als ik) kan je even lekker in de zon met een sigaretje een half uurtje bomen over deze prachtige motoren.

Aaah schat mag ik deze kopen? Koop ik rest van het jaar helemaal niets meer...dat beloof ik...

 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *