BREAKING NEWS! Sinterklaas ontslaat logistiek Piet

sint-en-piet

Foto: Sint en Piet in betere tijden

Ja mensen het kon natuurlijk niet uitblijven en eerlijk gezegd vind ik dat het nog lang heeft geduurd. Ik weet nog dat toen ik een kleine Ome Willem was er ook al altijd wel iets fout ging met de boot, het paard of de kadootjes maar nu is eindelijke de kogel door de kerk.

Vanmorgen ontving ik het volgende persbericht:

Schiedam 30 november 2009

Ik, Sinterklaas, moet helaas meedelen dat ik, na ruim 45 jaar trouwe dienst, logistiek Piet heb moeten ontslaan.
Nadat ik in september nog eens duidelijke in een functioneringsgesprek met logistiek Piet heb doorgenomen wat zijn verbeterpunten waren en hij mij plechtig had beloofd dat hij zou zorgen dat dit jaar alles “op rolletjes” zou verlopen, was ook dit jaar de aankomst in Schiedam weer één grote puinhoop.

De helft van de Pieten stond nog op de kade in Spanje, de boot was te klein voor Amrico dus die kwam misselijk aan en heeft over 35 kleuters gekotst en de chocolade letters waren allemaal de letter “X”.

U snapt dat ik dit niet over mijn kant kan laten gaan en heb Logistiek Piet op staande voet ontslagen.

De werkzaamheden van Logistiek Piet worden tot eind januari overgenomen door René Verkerk die voor deze gelegenheid zich zwart zal schminken en zich een achterlijk accent zal aanmeten. Het email adres en het telefoonnummer blijven nagenoeg ongewijzigd.

Overigens heb ik wel vernomen dat ex-Logistiek Piet al weer een nieuwe baan heeft bij DHL.

Sinterklaas

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.