Skoda: een auto voor vieze opa’s met een slechte smaak

Waarschijnlijk heb je deze reclame al 100 keer zien langskomen en net zo als met alle reclames neem je deze ook voor kennisgeving aan. Maar gisteren zat ik een keer wel op te letten tijdens het reclameblok en toen viel me op wat een rare reclame dit eigenlijk is.
Er is een kind geboren en twee opa’s komen op kraamvisite in het ziekenhuis. De ene opa rijdt in een smaakvolle donker blauwe Rover of een Jaguar (ik ben niet zo’n auto kenner) en die haalt uit de achterbak een hele leuke beer voor zijn pasgeboren kleinkind. Waarom hij die beer niet meteen meegenomen heeft is mij een raadsel maar ok√©.
Dan komt die andere opa aanrijden in een Skoda en die heeft zo veel geld bespaard (ja ja) met het kopen van die Skoda dat hij WEL een groot cadeau kan kopen voor de kleine en is hij dus een veel lievere en betere opa.
Die opa haalt daar toch een afschuwelijk smakeloze en lelijke reusachtige olifant uit de achterbak waar elk kind doodsbang van zou worden en je eigenlijk alleen maar ziet als hoofdprijs bij een trieste kermis loterij.

Maar volgens mij heeft opa ‘m ook helemaal niet gekocht maar gekregen als cadeautje van een bedrijf waar hij heel vaak komt en dat op de Amsterdamse Wallen zit. En dat geeft hij dan aan zijn kleinkind. Bleh smakeloze Skoda rijdende opa met je vieze stink olifant!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *