Speciale website met alle ontwerpen van het herontwerp albumhoes evenement


Gisteren toen heel Nederland op het terras of in de tuin zat heb ik een speciale website gemaakt waar alle inzendingen van het Herontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden op staan. Deze website heet herontwerp.wordpress.com.

Op deze website kan je alle inzendingen zien die ik tot nu toe heb ontvangen en op Brandnewfresh.com heb gezet. Als je op een albumhoesontwerp klikt ga je naar een speciale pagina over deze hoes waar alle informatie over de ontwerper van deze hoes en een afbeelding van de originele hoes te vinden is.

Op dit moment heb ik 37 ontwerpen op BrandNewFresh.com en op herontwerp.wordpress.com gezet. Ik heb nog een aantal inzendingen die ik nog niet heb laten zien en er schijnen nog een aantal onderweg naar mij te zijn. Ook al deze ontwerpen zullen nog worden toegevoegd aan herontwerp.wordpress.com.

Op deze speciale website staat ook alle informatie over de voor iedereen vrij toegankelijke tentoonstelling van alle hoezen die op 29 april in de Dependance in het Schieblock te Rotterdam te zien zal zijn.

 

 

 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *