Speel nu je eigen Voetbal International uitzending!

rtlvoetbal

Het zijn weer de donkere dagen voor Kerst en wat is er nou leuker dan een spelletje, quizje of toneelstukje om samen het de hele familie te kunnen spelen.
BrandNewFresh zou BrandNewFresh niet zijn als we u niet zouden helpen met een “instap model” toneelstukje voor de hele familie.

Het is wel leuk als het gezelschap helemaal uit mannen bestaat, al kunnen de rollen van Wilfred en Hans ook prima door vrouwen gespeeld worden.

Speel je Johan Derks dan heb je een pittige rol want dan moet je deze hele lap tekst uit je hoofd kunnen opzeggen:
“Ik zeg niet dat Pantelic een slechte speler is alleen vind ik het niet verstandig dat Ajax met zo’n salarishuishouding nog zo’n dure speler van 1 miljoen per jaar in huis haalt terwijl ik denk dat ze toch wel een vergelijkbare speler bij die 71 spelers die ze onder contract hebben hebben zitten. Ik zeg niet dat Pantelic een slechte spelers is maar hij voegt niets toe aan dit Ajax. Begrijp me niet verkeerd ik heb niets tegen die jongen zelf maar ik vind het gewoon een hele onverstandige beslissing van het Ajax bestuur dat ze zo’n speler halen terwijl ze 71 spelers onder contract hebben, daar zal  er toch wel eentje tussen zitten die dat ook kan.”

Speel je Wilfred, Hansie of René dan kan je een van deze onderste zinnen zeggen en dan moet degene die Johan speelt weer van voor af aan beginnen:

– “Johan, vind jij dat Pantelic wat toevoegt aan het huidige Ajax elftal?”
– “Wat moet Pantelic doen om jou te overtuigen?”
– “Wat nou als Pantelic er vanaf nu nou elke week 3 inschopt.”
– “Mensen aan deze tafel zeggen elke keer dat die Pantelic geen goede spelers is maar afgelopen weekend….”
– “Ik ben hier aan tafel het minst negatief over Pantelic geweest maar ik geloof dat we onze mening moeten gaan bijstellen”

Ook kan je natuurlijk gaan improviseren met vragen om zo het toneelstukje te verlengen. Zo ken ik een gezelschap van 4 mannen dit nu al een week of 5 volhouden, fantastisch!

Ouderwets gezellige familie-entertainment, ook daar kunt u voor terecht bij BrandNewFresh.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.