Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ga eens heel snel op Voetbal International

Wat: TV Mirror
Prijs: Op aanvraag
Website: theartoftv.com

Een televisie kan wat mij betreft niet groot genoeg zijn maar als hij uitstaat is het natuurlijk een lelijk ding en in Amerika schijnen de televisies nu op de plek te hangen waar vroeger een spiegel hing. Die twee dingen bij elkaar bracht het bedrijf Art of TV op het idee om spiegels te maken die je voor je televisie kan hangen. Staat je televisie uit dan zie je een spiegel, zet je de televisie aan dan zie je de beelden van de televisie.

Zoals jullie misschien weten kom ik net terug uit Amerika en in mijn hotelkamers hingen de televisies ook werkelijk aan de muur en dat is toch wel een heel erg mooi gezicht dus dit weekend ga ik boren. Voor de lijsten die om de spiegels worden gemaakt kan je kiezen uit vele verschillende designs en spiegels zijn in elke wensbare vorm of uitvoering verkrijgbaar.

Ik kan me voorstellen dat als wij zo’n spiegel hadden voor de televisie dat we zouden denken dat we de hele avond naar Flodder hadden zitten kijken maar dat als we naar bed zouden gaan we er achter kwamen dat de televisie helemaal niet aan stond…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *