StarWars blijft na 33 jaar nog steeds grote inspiratie voor leuke fimpjes

33 Jaar na het uitkomen van de eerste film van StarWars Episode IV  “A New Hope” fascineren en inspireren de StarWars films nog dagelijks mensen over de hele wereld. Hierboven kan je een filmpje zien dat een improvisatie klas heeft gemaakt met een 5 acteurs, een paar StarWars pakken en een bomvolle metro.

SPOILER ALERT: Ik dacht dat er op het laatst nog wel een gevecht zou uitbreken tussen de “Rebellen” en de Stormtroopers en Darth Vader maar dat bleef helaas uit. Als ik Darth Vader had moeten spelen had ik 100% zeker de heleboel in de soep laten lopen omdat ik of op het verkeerde perron had gestaan of de Metro naar Nesselande in plaats van naar de Terp had genomen…ben toch zo’n held in het openbaar vervoer.

Ik heb ook al een keer in een Metro gezeten op Capelsebrug met m’n Walkman op (was heel cool in 1989) toen plotseling iedereen uitstapte, de metro van het perron vertrok, de lichten uitgingen en de metro geparkeerd werd op een rangeerterrein. De bestuurder zei dat het wel vaker voorkwam dat mensen niet uitstapte op het eindstation maar dat dat meestal altijd oude omaatjes waren van rond de 78 en geen pubers van 18…

Eerder lieten we al de opnamen sessie zien die Darth Vader had voor het inspreken voor instructies die je kan downloaden voor je TomTom maar deze opname sessie met Yoda is mogelijk nog grappiger. Zoals ik toen ook al zei, ik zit zelf enorm te wachten op de instructies van R2-D2 maar wanneer die stem komt is nog niet bekend gemaakt. Meer informatie over de Star Wars™-stemmen voor TomTom-navigatiesystemen kan je hierrrr vinden voor 9,95 per stuk.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.