SteelSeries Medal Of Honour Keyboard voor de echt die-hard gamers/slopers

Voor de Die Hard Medal Of Honour¬†gamers/slopers brengt SteelSeries dit speciale Shift Medal of Honor Edition¬†keyboard op de markt. Het keyboard is voorzien van o.a. 8 programmeerbare “Hot Keys”, Multimedia Controls, gouden pluggen voor audio en headset, 2 USB poorten en nog veel meer.

SteelSeries is gespecialiseerd in het maken van keyboards voor gamers en het keyboards is zeer degelijk gebouwd en dus zeer sterk heeft dus alles, zoals kunt lezen op de website van steelseries.com, wat een die-hard gamer maar kan wensen van een keyboard.

Zelf ben ik h-e-l-e-m-a-a-l verslaafd geweest aan het spelen van Medal Of Honour Airborne op de PS3 en heb een paar honderd uur online gespeeld wat resulteerde in een plaats bij de eerste 1000 spelers (stelt niets voor maar geloof me dat is voor mij heel erg knap) en een totaal gesloopte controller. Als je goed kijkt op de onderstaande foto zijn de volgende beschadigingen aan de controller te zien:
1 Het plakbandje aan de rechterkant van de controller houdt de controller nog enigszins bij elkaar. Na vele malen keihard met de betonnen vloer van mijn game room in aanraking te zijn gekomen spatte de controller open en vloog het “Dual Shock” motortje door de lucht…
2. De beschadigingen links en rechts op de controller aan de onderkant zijn afdrukken die ik tijdens een vlaag van totale frustratie met mijn tanden heb aangebracht, wat deze controller de bijnaam “Tandjes” heeft opgeleverd.

Overigens de controller doet het nog wel. Heb jij ook foto’s van een controller met hevige slijtage plekken dan zien wij die graag in onze mailbox info@brandnewfresh.nl.

Share on:

Reacties op “SteelSeries Medal Of Honour Keyboard voor de echt die-hard gamers/slopers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.