Steun een geweldig stukje Rotterdamse traditie: De Popquiz Marathon

Al jarenlang een begrip in Rotterdam en omstreken: De Popquiz Marathon van Rock ‘n’ Roll Highschool. Rock ‘n’ Roll Highschool had een mooi plan gemaakt om in 2012 met een nog leukere Popquiz Marathon te komen maar financieel gezien is het dit keer allemaal een beetje behelpen. De Popquiz Marathon is namelijk een vrij bewerkelijke productie die helaas niet dekkend te krijgen is uit de opbrengsten van de avond zelf. Vroeger kon Rock ‘n’ Roll Highschool dan nog wel eens aankloppen bij de welbekende fondsen en gemeentelijke potjes maar door de bezuinigingen zit er ook niet veel meer in die potjes, dus kloppen ze nu o.a. aan bij de lezers van BrandNewFresh.com

De organisator van de Popquiz Marathon, Rock ‘n’ Roll Highschool, heeft nu een plan bedacht om toch de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen. Ze hebben namelijk alle vragen die ze de afgelopen twee edities van de Popquiz Marathon hebben gekregen n.a.v. van de Popquiz op een rijtje gezet. Mensen vroegen waarom dat ene nummer nou niet in de quiz zat en of niet een keer bij hun thuis een popquiz kond worden gehouden. Ook wilde mensen VIP-kaarten waarmee ze tijdens de prijsuitreiking vooraan konden staan, vroegen mensen of ze misschien een keer mochten helpen met het samenstellen van een quiz en nog veel meer.

Al die verzoekjes hebben ze nu verwerkt tot tien prachtige pakketten die je nu kan aanschaffen via blitzkriegshop.nl. Vanaf een tientje kan je de Popquiz Marathon al steunen, vanaf 25 euro krijg je ook nog een mooi cadeau maar je kan het zo gek maken als je wilt want je kan zelfs Hét ultieme Popquiz Marathon pakket aanschaffen voor 25.000 euro en dan komen Tom en Minke een jaar lang elke week je huis opruimen en stofzuigen maar wat dat allemaal inhoud kan je op de speciale Steun de Popquiz Marathon website lezen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *