Stop 2TB in je portemonnee met de ADATA SC685

Het bedrijf ADATA heeft een nieuwe externe SSD uitgebracht die zo klein en dun is dat hij in je portemonnee past. De ADATA SC685 is binnenkort verkrijgbaar in het wit en het zwart en in een capaciteit van 250GB / 500GB / 1TB / 2TB. Helaas zijn de prijzen nog niet bekend op dit moment.

Alle snoertjes die je nodig hebt zitten er bij. De ADATA SC685 heeft zelf een USB-C aansluiting en je krijgt er een USB-C naar USB-C kabel bij én een USB-C naar USB-A.

Gisteren zat ik op YouTube een filmpje te kijken over een andere SSD schijf de The Kingston HyperX Fury RGB SSD. Deze SSD die in 2018 op de markt is gekomen heeft een capaciteit van 240GB, 480 GB of 960 GB en richt zich speciaal op de gamers die het erg belangrijk vinden dat hun PC er uit ziet als een neon kerstboom. Deze Kingston HyperX Fury RGB SSD heeft namelijk 75 LED lampjes in de behuizing en via de special app kan je deze ledjes in de kleur laten branden die je wilt. Het vervelende is alleen dat die 75 ledjes als je ze laat branden zo veel hitte afgeven dat de SSD te heeft wordt en langzamer is dan een harde  schijf uit een PC uit 1995. En daar moet ik dan weer heel hard om lachen. Sorry.

Share on:
Link: Klik hier
Prijs: n.n.b.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *