T-Shirt Folder: Alsof je jaren in een kledingzaak hebt gewerkt….


Wat: T-Shirt Folder
Van:  SuckUK
Prijs: ± 17,50 euro
Website: firebox.com

Ik had mijn grote held Sheldon (oh wat lijkt het me fijn om de hele dag zo bot te kunnen zijn) uit The Big Bang Theory er wel eens in het washok van hun flat mee in de weer gezien terwijl hij Penny in nette bewoordingen stond te vernederen tot op het bot maar nu is hij ook werkelijk te koop:  T-Shirt Folder. Ik heb zelfs moeite met het netjes op elkaar leggen van een stapeltje bierviltjes dus kan je nagaan hoe mijn T-shirts in mijn kast liggen. Maar daar is nu een eind aan gekomen met de T-Shirt Folder ontworpen door SuckUK.

Zoals je hieronder kunt zien is het principe vrij simpel je legt een T-shirt op de T-Shirt Folder je volgt de instructies (die je dus niet kan zien omdat daar je shirt op ligt dat is nou weer niet zo handig) klap, klap, vouw en je shirt ziet er uit alsof je ‘m voor het eerst van de plank afhaalde van de winkel waar je ‘m hebt gekocht.


Ben trouwens ook wel benieuwd of ze ook een XXXL versie hebben van deze T-Shirt Folder voor mijn eigen shirts.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *