T-shirt van mensen met een babyface

Wat: Unisex Limited Edition Evian Baby Fred Tee
Prijs: $ 24,99 (± 19,- euro)
Website: fredflare.com

Het bronwatermerk Evian heeft een tijdje geleden een actie op touw gezet waar je via het internet je eigen hoofd op een dansend baby lijf kon zetten. wat baby’s met bronwater te maken hebben is voor mij een groot raadsel maar oké… Al de beelden van alle mensen die hadden meegedaan worden/werden achter elkaar gezet en dat resultaat kan je vinden op de website letsbabydance.evian.com. Naar aanleiding van deze actie zijn er ook twee t-shirt op de markt gekomen en die kun je hierboven zien. Ze zijn al een tijdje op de markt alleen had ik ze nog nooit gezien en dan ben ik ook weer zo arrogant om te denken dat 90% van mijn lezers ze ook nog niet had gezien. Het linker shirt met de witte baby is al totaal uitverkocht en van de zwarte baby zijn alleen nog maar shirts in de maat XL.
Ik heb gewoon, ondanks ik blank ben, dat rechter shirt gekocht want mensen die mij hebben zien dansen weten dat er in mij een enorm swingende neger verstopt zit dus dat shirt  leek mij dus gewoon op mijn lijf geschreven.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *