Tatoeages je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Zeker nu Ben Sanders The Voice of Holland heeft gewonnen zal er wel een groot aantal kinderen zijn die zichzelf ook helemaal van top tot teen wil voorzien van leuke hippe tattoos. Het Amerikaanse bedrijf Rose Art Industries Inc. brengt voor deze doelgroep The Tattoo Writer op de markt. In de verpakking zitten 26 rubberen sjablonen en 12 niet giftige viltstiften en de inkt daarvan met een beetje water en zeep weer makkelijk verwijderen van de arm, been of voorhoofd van uw kind.

Om het allemaal heel echt te maken en de kinderen op vroege leeftijd te laten wennen aan een het zetten van een tatoeage moet je voor de echte tatoeërbeleving de viltstiften in een houder doen die d.m.v. een batterijtje en een motortje gaat trillen. Nu ik dit zo op zit te schrijven en naar de afbeelding van de Tattoo Writer kijk, zal het niet lang duren voor de moeder of de oudere zus de Tattoo Writer in beslag zal nemen…

De Rose Art Tattoo Writer Deluxe Kit is o.a. te koop in de Trailer Trash afdeling van Amazon.com en kost $19,99.

Ik heb nog even gebeld met RoseArt en ze hebben mij verklapt dat ze binnenkort met nog een aantal revolutionaire kinderproducten op de markt komen. Zo komen ze in maart met GHB Light (een met siroop aangelengde GHB in kinderdoseringen), The Alcohol Tester (u wilt toch ook niet dat uw zoon of dochter dronken op de driewieler stapt?) en de in samenwerking met Hello Kitty een totaal in het roze en voorzien van leuke poezen figuurtjes uitgevoerde My First Abortion Set.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *