Te duur om in je la te laten liggen: De gouden vergeet-me-nietjes

Deze 14 karaats vergulden nietjes kosten 59,- euro voor een setje van 24 stuks. Ik heb er lang over nagedacht maar ik heb werkelijk geen elke keer in mijn leven gedacht “Ik wou dat ik gouden nietjes had, want dat zou deze brief/rapport/pnderzoek helemaal tot een succes maken”. Zelf gebruikt ik nietjes het meest om mijn nagels schoon te maken en of dat ook beter gaat met vergulden nietjes kan ik nergens vinden op de site van oooms.

Zelf weten de mensen van de oooms website ook niet echt goed wat je met deze nietjes zou kunnen doen en komen met het enorm goede idee om de nietjes in je petje te nieten als een soort vanĀ Be-Dazzeling-achtige decoratie. Dit geweldige decoratieve idee bestaat uit 8 nietjes en aangezien de set van 24 nietjes 59,- euro kost, kost dit dus bijna 20 euro….

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.