Terug naar het platteland met 2 leuke nieuwe games voor de Wii “Farmville” en “What’s wrong with my horse”

De Wii rage is wel een beetje over nu en met deze 2 nieuwe games beide gebaseerd op het leven op het platteland “Farmville” en “What’s wrong with my horse” hoopt de Wii 2 nieuwe doelgroepen aan zich te binden.  Wii richt zich nu op de 40 jarige tuinliefhebbers die 8 hoog op een flat wonen die kunnen nu lekker in de woonkamer tuinieren en de paardenmeisjes die tot nu toe elk vrij uurtje op de manege waren te vinden kunnen nu lekker binnenshuis aan de slag met “hun paard”.

Farmville heeft onlangs aangekondigd dat het geweldig verslavende spel bekend van Facebook nu ook binnenkort op de iPhone gespeeld kan worden. Deze versie voor de Wii is nog realistischer doordat je gebruik kan maken van de Wii Hark®, Wii Schep® en als je echt geld en ruimte over hebt de Wii Tractor ®

Voor paardenmeisjes komt dit geweldige spel “What’s wrong with my horse” binnenkort uit op de Wii. Je kan nu lekker op je gemak leren om je paard inwendig te onderzoeken naar koliek, een caecumpunctie uitvoeren of lekker wroeten naar wormen. Ook kan je fijn in je eigen huiskamer of slaapkamer de koker van je hengst leren schoonmaken jottum! De “My First Horse Bottum ®” is binnenkort verkrijgbaar in de meeste speelgoedzaken en gaat rond de 795,- euro kosten.

Share on:

Reacties op “Terug naar het platteland met 2 leuke nieuwe games voor de Wii “Farmville” en “What’s wrong with my horse”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.