Tip van de week: Laat nooit je kantoor inrichten door een collega

Zoals jullie misschien weten krijgt BrandNewFresh.com binnenkort een geweldig nieuw kantoor in het Schieblock (Skiblok voor intimi) in hartje van Rotterdam. Nou had ik afgesproken met mijn collega Patrick K. dat hij een onbeperkt budget had om het kantoor tijdens mij vakantie helemaal te stylen hoe hij het, als aanstormend interieur stylist, zou willen hebben wat resulteerde in deze lamp boven onze vergader-/lunchtafel.

Deze volledig in Swarovsky kristal uitgevoerde penis van ruim 1 meter 30 groot hangt nu dreigend als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd als ik een boterhammetje pindakaas zit te eten of met klanten aan het overleggen ben aan onze tafel.

Ik heb Patrick K. gevraagd waarom hij in hemelsnaam een kristallen penis van ruim 4000,- euro koopt en hij zei dat het hem totaal was ontgaan dat de lamp nogal fallus achtig gevormd was maar vooral wilde uitgaan van ronde vormen voor de verlichting en dat deze lamp helemaal voldeed aan het beeld dat hij in z’n hoofd had…

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *