Trailer Dexter seizoen 5

Ik kijk geen CSI, Bones, Cold Case of Criminal Intent omdat het mij werkelijk geen bal kan schelen hoe, waarom en door wie iemand is vermoord. Ik dacht eigenlijk dat Dexter eigenlijk ook zo’n soort serie was maar ik hoor van de mensen om mij heen dat het helemaal niet op de eerder genoemde series lijkt. Ik heb dus besloten binnenkort eens te gaan kijken maar wel op DVD want van moord en doodslag net voor ik ga slapen doe ik geen oog meer dicht.
Terwijl de VPRO vanaf 8 november seizoen 4 gaat uitzenden begint in Amerika seizoen 5 al en kan je de trailer het nieuwe seizoen nu al bij BrandNewFresh zien.

SPOLIER ALERT: één ding is zeker Dexter gaat niet dood aan het eind van seizoen 4 want anders was er geen seizoen 5…

Share on:

Reacties op “Trailer Dexter seizoen 5

  1. ben echt Dexter fan, raad je aan wel serie 1 te kijken, dan snap je een beetje de “code” en waarom hij moord en het verleden van Dexter, daarna kan je ze willekeurig bekijken. Zijn allemaal heerlijk afschuwelijk, terwijl het toch erg veel van je verbeelding vraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.