Trendspotting Rotterdam: Gorilli Concept Store Shop Profile

Rotterdammers die kleding willen hebben van de echte exclusieve kledingmerken hoeven al lang niet meer naar Londen, Parijs, Tokyo, New York en helemaal al niet meer naar Amsterdam. Op de hoek van de Oppert en het Grote Kerkplein in Rotterdam bevind zich al 2 jaar namelijk de Gorilli Concept Store.

Bij de Gorilli Concept Store kan je kleding vinden van o.a. merken als Billionaire Boys Club, Ice Ccream, Comme Des Garcons PLAY, Original Fake, WoodWood, Folk en Fred Perry by Raf Simons. Ook vind je hier Headphones van Beats By Dre, horloges van Casio, Nixon en Nooka, en sneakers en schoenen van de merken Be+Positive, Filling Pieces, Gram, Nike, Supra en Vans

Je kan er al terecht voor een T-Shirt van 35,- euro maar je ook helemaal van top tot teen helemaal in het nieuw laten steken door één van de zeer vriendelijke verkopers, dat kost je dan ongeveer een heel maandsalaris maar dan ben je ook wel helemaal het ventje.

De Gorilli Concept Store kan je vinden op de Oppert 296-298 in Rotterdam en hun collectie kan je bekijken en kopen via hun website die je hierrrr kan vinden.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.