Trendwatching: Heren ondergoed voor 2011

Ik zoek veel naar trens en nieuwtjes op websites uit Amerika, Engeland en Japan en de laatste tijd heb ik nog al alarmerende voorbeelden gezien van nieuwe trends in heren ondergoed waarvan ik hoop dat het trends zijn die zich hopelijk niet werkelijk doorzetten in 2011.

1. De humoristische onderbroek

Niet echt een trend van de laatste tijd maar wel een trend waar vrouwen wel heel huiverig voor zijn dat die in 2011 echt gaat doorbreken. Volgens mij is er geen vrouw die zit te wachten op een man waar aan het eind van een spannende date een “grappige” onderbroek te voorschijn komt als hij zijn spijkerbroek uittrekt. Dus heren geen Pinokkio, Tasmanian Devil of afbeeldingen van Muppets op uw boxershort want dat is voor een vrouw net zo sexy als voor een man pantykousjes…

2. De Hello Kitty onderbroek

Dames mocht u een enorme Hello Kitty fan zijn en deze onderbroek voor u man willen kopen dan raad ik u ook aan om meteen maar zijn hele geslacht met een scherp mes van zijn lichaam te scheiden. Er is namelijk niets man onterender dan in deze fijn “Kittige” onderbroek naar je werk, voetbal of het café te moeten gaan. Je moet er toch niet aandenken dat je je snoeiharde links back bij je in de kleedkamer ziet uitkleden en dat hij dan deze gezellig slip aan heeft. Dan neem je zo’n gozer toch nooit meer serieus? De TOOT Men’s Underwear brief Boxers “Hello Kitty” zijn te koop op de website van ecrater.com en kosten $ 12,-.

3. De Hatch Subs: De jarretel voor mannen

Ik weet niet of je de Hatch Subs tot heren ondergoed kan rekenen maar als jarretels bij vrouwen tot lingrie worden gerekend dan zal dat ook wel gelden voor deze
jarretels voor mannen. Soms zie je een foto op het internet en dan denk je “Nee dit is een grap” en dan blijkt het gewoon waar te zijn, de Hatch Subs is hiervan één van de allerbeste voorbeelden van.
De Hatch Subs zijn broekophouders voor mannen die hun broek lager dan hun heupen dragen of te wel bretels voor mannen zonder schouders. Deze belachelijke uitvinding is te koop op de website van hatchventures.com en kosten $29.95.

4. The Best Of The Rest
Bij het zoeken naar een site waar je de Pinokio boxershort kan kopen kwam ik terecht op de website van funkyboutique.com. Wil je echt even over de grond rollen van het lachen om echt verschrikkelijke smerige glimmende heupslips voor mannen dan raad ik je aan nog even op de onderstaande foto te klikken en die brengt je naar de  Men’s Exotic costumes, novelty wear and dancewear pagina van de eerder genoemde site.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *