Trots momentje: ‘Mijn’ Poll van Santos Magazine Styl Icoon verkiezing bij Jinek

Halverwege vorig jaar werd ik gevraagd door Tot En Met Ontwerpen om de nieuwe website van SantosMagazine te maken. Nadat de website was opgeleverd kwam al snel de 3de uitgave van Santos Magazine de Style Special uit. Mijn naam in de colofon helemaal leuk.

Om de Style Special te ondersteunen op de website werd mij gevraagd om een poll te maken waar mensen konden stemmen op degene die zij het Nederlands Voetbalstijlicoon aller tijden vonden. Ik die poll gemaakt (zoals je hier kunt zien, stemmen kan tot morgen 6 januari) blijkt dat Sjoerd Mossou samen met John de Wolf en Gerard den Haan gisteren gewoon 10 minuten over die poll hebben zitten praten bij Jinek.

Volgens mij gaat Gerard den Haan winnen want die staat al heel ver voor. Erg vreemd want na het zien van de onderstaande foto kon ik eigenlijk maar een winnaar bedenken…

Het fragment kan je hier bekijken en begint rond de 39:30 minuten

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *