Uitslag wedstrijd: Is dat een gloeilamp in je zak of ben je blij om me te zien?

Op 21 februari j.l. vroeg ik de lezers van BrandNewFresh.com een naam en/of een toepassing te verzinnen voor dit lampje hierboven. Ik had er drie gekocht en had i.v.m. kostenbesparing gekozen voor de goedkoopste manier van verzenden en dat heeft er in geresulteerd dat ik gisteren (!) pas de lampjes in de brievenbus kreeg en dat is dus bijna na 24 dagen.

Omdat ik de lampjes gisteren pas binnen heb gekregen sloot het inzendingstermijn van deze wedstrijd ook meteen gisteren. Uit de duizenden inzendingen (5 dus…) heb ik de beste naam en de beste toepassing geselecteerd.

Suzanne heeft de leukste naam bedacht namelijk:
“De platzaklamp. Hij is immers plat, en het is een zaklamp. Samen maakt dit dan de platzaklamp!”

en Marko Franken kwam met de beste toepassing:
“Hoe vaak sta je niet in een kroeg of gewoon ergens anders dat je ineens een briljant idee hebt. Dat hoef je met dit lampje niet eens te zeggen: je kunt het laten zien.”

Beide winnaars krijgen binnen 24 dagen (…) hun prijs toegestuurd.

Share on:

Reacties op “Uitslag wedstrijd: Is dat een gloeilamp in je zak of ben je blij om me te zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *