Uitvinding van de eeuw (?): De Treasure Wheels!


Vroeger zat er in Rotterdam Noord een winkel waar je allerlei soorten (zwenk)wielen kon kopen en die hadden als slogan “Waarom sjouwen als je er ook wielen onder kunt bouwen?” (met dank aan Kees de Lange).

Als één product deze slogan zou moeten voeren dan zijn het wel de Treasure Wheels. Even de Treasure Wheels als een lijmklem op je tafel, kast of bank vast maken en je rolt het meubelstuk zo naar de andere kant van je huis.
Nu ik zo een paar minuten naar die Treasure Wheels zit te kijken lijken ze volgens mij een stuk handiger dan ze werkelijk zijn.
Volgens het tekeningetje hieronder kan je dus een bank, kast of tafel verplaatsen met de Treasure Wheels. Maar mijn bank is aan de onderkant dicht dus waaraan kan je dan die lijmklem vastmaken? Aan de poten?
Je kan ook alleen maar een kastje met een rand verplaatsen. Aan kastjes zonder een rand kan je de Treasure Wheels niet vast maken. Dus… Ben jij iemand die het enorm leuk vind om dag en nacht met tafels door z’n huis te rollen koop dan voor $ 39,- (± 27 euro) de Treasure Wheels op de pagina van de yaeliv’s shop op Etsy.com.

Share on:

Reacties op “Uitvinding van de eeuw (?): De Treasure Wheels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *