USB Station Memory City maakt torenflats van je USB sticks


USB-stickies en memorycards van je camera slingeren altijd op je bureau of in laatjes. Meestal als ik een USB stick nodig heb dan kan ik ‘m niet vinden waardoor ik snel naar Staples of de Media Markt moet racen om er snel weer een te kopen. Als ik dan aan het eind van de dag hem op ga bergen dan trek ik meestal een laatje open en vind mijn verzameling oude USB stickjes terug… Met de USB Station Memory City gaan dat je nooit meer gebeuren want de Memory City biedt plaats aan 3 Micro SD cards, 3 SD cards, 4 USB stick en 3 dekseltjes van USB stickjes en maakt daar meteen een geweldige skyline van. De Koziol USB Station Memory City  kost maar 9,95 euro en is in het rood en wit verkrijgbaar via de website van design3000.de

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *