Van onze verslaggever ter plaatse: Enorm heftig filmpje van de rellen in Manchester


Manchester 11 Augustus 2011 / Van onze verslaggever ter plaatse

Na Londen zijn ook andere steden in de UK het toneel van zeer heftige rellen. Van morgen werd ik wakker ik in mijn hotel in Manchester en legde toevallig met mijn iPhone een verschrikkelijke onnodige vernieling vast die precies onder mijn hotelkamerraam plaatsvond en werd gedaan door de zeer nette jongen hier rechts beneden op de foto. Na zijn vernieling heb ik heb aan gesproken en gevraagd naar zijn motieven en hij vertelde mij: “Ik wordt er doodmoe van dat de armen het recht van protesteren, rellen en plunderen zich toegeëigend hebben en ook al is mijn vader miljardair en studeer ik aan de Oxford Universiteit ik heb ook een moeilijke jeugd gehad en ik heb het ook zwaar hoor, ik wil ook rellen potjandorie!”

(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)
 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *