Van Rotterdam naar IJsland, Seattle, Portland en weer terug

Ja vriendjes en vriendinnetjes het is weer zo ver mevrouw Lausberg en ik gaan weer eens naar het buitenland en net als bij onze vorige reizen ga ik weer een dagboek van onze reis bijhouden.

Buiten dat ik het altijd zelf heel leuk vind om na een tijdje die verhalen weer terug te lezen heb ik ook gemerkt dat veel van mijn vriendjes en vriendinnetjes het leuk vinden om ons te volgen tijdens onze reizen. Ons worstelen met gehuurde auto’s, ergeren aan onze mede hotelgasten, genieten van bijzondere maaltijden en alle ontberingen die we ook deze keer weer zullen meemaken op onze reis vinden veel mensen klaarblijkelijk leuk om te lezen. Dus daarom ga ik weer dagelijks verslag doen via BrandNewFresh.nl

Dit keer gaan we via IJsland naar Amerika en zullen o.a. de steden Reykjavik, Seattle en Portland bezoeken. We vliegen met Iceland Air en ik kwam er achter dat het goedkoper was om een dag op IJsland te blijven op de heenweg dan meteen door te vliegen naar Seattle. Dus slapen we een nachtje in Reykjavik. Kunnen we altijd nog een keertje terug gaan als we het leuk vinden in IJsland. Ik wil al heel lang naar IJsland maar ben altijd bang dat we dan een week naar IJsland op vakantie gaan en al na twee dagen denken: “Ja mooi maar ik heb het wel gezien”. Mevrouw Lausberg en ik hebben een geweldig huwelijk maar ook een goed huwelijk moet je niet onnodig een week lang onder druk zetten denk ik altijd maar.

We vertrekken op 25 april en we zijn 7 mei waarschijnlijk net als anders weer helemaal dwars doormidden terug in Nederland. Mijn schoonouders en de buren passen gelukkig weer op het huis en de kinderboerderij hier dus daar hoeven we ons ook geen zorgen om te maken en kunnen we genieten van onze eerste vakantie in 2 jaar.

Hopelijk gaan jullie ons weer allemaal volgen op onze reis en ik ga proberen het eerste verslag de 25ste vanuit Reykjavik te maken.

Mochten jullie nog tips hebben voor een van de plekken die we gaan bezoeken dan hoor ik het graag van jullie. Onder dit verhaal zit een reactieformulier en daar kun je al je tips kwijt.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *