Van toerist naar professioneel fotograaf met de Cinch camera draagriem

Wat: Cinch camera draagriem
Prijs: $70,- (± 53,- euro)
Website: luma-labs.com

Toen ik eind januari in LA en NY rondliep had ik mijn Nikon spiegel reflex camera bij me en had die om mijn nek hangen met de band die je standaard bij je camera krijgt. Nou ben ik nogal groot en als ik die camera om mijn nek had hangen en ik liep dan stuiterde die camera de hele tijd (voor de mensen die mij kennen) mijn buik en / (en voor de mensen die me niet kennen) mijn afgetrainde sixpack en dat is niet erg voor een minuut of 2 maar na een dag wordt je daar helemaal knettergek van. Bovendien zie je er wel heel erg uit als een toerist. Ik had zelf al een oplossing gevonden door de camera ondersteboven te hangen en dat was iets beter maar nog steeds niet ideaal.

Wil je nou op een super relaxte en professionele manier je camera meenemen dan moet je even deze Cinch camera draagriem van Luma Labs kopen. Check even de video hieronder en dan begrijp je snel hoe handig deze draagriem is.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *