Vanaf 16 januari BrandNewFresh.com live uit Los Angeles en New York (deel 2)

Het is bijna zo ver maandag 16 januari om 6:50 moet ik me melden bij de balie van de KLM om in te checken voor mijn vlucht naar Los Angeles International Airport. Ik kom daar ongeveer om 12:00 uur ’s middags aan en ga dan met de shuttlebus naar mijn hotel dat op loopafstand ligt van het Disneyland Park en het Anaheim Convention Center waar ik de NAMM ga bezoeken van 19 t/m 22 januari. Op 23 januari vlieg ik naar JFK airport in New York en daar vandaan vertrek ik de 27ste weer richting Schiphol.

Denk nou niet: “Dat is makkelijk, dan kunnen we dat huis van die gozer even leeghalen als hij weg is”, nou dan kom je van een koude kermis thuis want de rest van de familie blijft gewoon thuis.

Als ik op 16 januari aankom ga ik proberen meteen even een tussentukkie te doen want ik wil ’s avond heel graag naar het Arrowhead Pond/Honda Centrum want daar is ’s avonds de WWE Raw SuperShow en gezien ik wel van een mooi toneelstuk hou en zeker als er in gevochten wordt hoop ik dat ik niet omval van de slaap en jetlag om daar even te gaan kijken. Het begint al om 17:30 lokale tijd (dus dat is 02:30 op 17 januari Nederlands tijd) dus misschien lukt dat. Dinsdag en woensdag ga ik een auto huren in en een beetje in LA rondrijden en dan ga ik vanaf donderdag de 19 de naar de NAMM.

Op de NAMM komen belachelijk beroemde artiesten en aangezien ik daar rondloop met een perskaart om mijn nek denk ik dat ik jullie snel kan verblijden met een heleboel bijzonder foto’s.

Dagelijks ga ik via BrandNewFresh.com proberen een reisverslag maken en een fotoserie met de naam Ugly America. Via mijn andere website MusicGear.nl en BrandNewMusicGear.com (Engelse versie) kan je alle nieuwtje op het gebied van muziekinstrumenten live zien vanaf de NAMM.

Als je het leuk vind volg me dan via mijn verschillende website en om vast in de stemming te komen is hier L.A. is My Lady en New York, New York van Ol’ Blue Eyes.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *