Vanaf 16 januari BrandNewFresh.com live uit Los Angeles en New York

Goed nieuws voor de mensen die hebben genoten van de het verslag van mijn rondreis door Canada en de USA van juni van 2011 want er komt weer een nieuw dagelijks reisverslag aan want van 16 t/m 27 januari zal ik dagelijks gaan schrijven vanuit Los Angeles en New York.

Ik ga namelijk voor mijn andere website (MusicGear.nl) naar de NAMM en dat is de grootste muziekinstrumentenbeurs ter wereld en die wordt van 19 tot 22 januari gehouden in Anaheim vlak bij LA. Ik had nou niet echt zin om bij elkaar 12 uur in een vliegtuig te zitten en dan naar een beurs te gaan en daarna meteen weer 12 uur in een vliegtuig te gaan zitten om terug te vliegen dus  ik heb er paar daagjes aan vast geplakt.

Zo ben ik al de 16de januari in LA  en vlieg ik de 23ste, de dag na de beurs, naar New York om daar nog tot de 27ste te blijven. Nu zul je denken waarom blijf je niet langer in New York maar op zondag 29 januari is de klassieker en daar wil ik toch ook bij zijn en heb ik kaartjes voor de Black Keys op 3 februari in Eindhoven. Inderdaad ik heb een zwaar leven…

Ik ga voor de 2de keer naar LA en voor de 8ste keer naar NY en ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te zien dus vraag ik jullie, lieve lezers van BrandNewFresh.com, om mij tips te mailen op quin@brandnewfresh.nl van dingen die ik moet hebben gezien in Los Angeles en New York. Kom niet met Rodeo Drive of The Empire State Building want die staan in iedere reisgids maar weten jullie een geweldige sneakers- of kledingwinkel, een fantastische pizzatent of diner, een schitterend museum, een gerse bar of iets anders waar ik niet Sjaan en Henk van de hoek kan tegen komen dan hoop ik dat jullie mij dat even laat weten.

Hebben jullie nog een gezellige kennis in LA of New York die mij een dagje op sleeptouw wil nemen (drank en eten zijn op mijn kosten dan natuurlijk) en zijn favourite plekjes van zijn buurt of stad wil laten zien dan zou ik dat helemaal geweldig vinden. Voor degene met de leukste tip neem ik een geweldige souvenir mee!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *