Vanavond starten de herhalingen van The Office op Comedy Central

Voor iedereen die op een kantoor werkt is dit een heel fijn programma om te kijken omdat je dan ziet dat je het nog zo slecht niet hebt op jouw kantoor. Ben je een manager en doe je dingen op dezelfde manier als de hoofdpersoon Michael Scott (Steve Carell), de manager van Dunder Mifflin’s filiaal in het altijd gezellig Scranton Pennsylvania Amerika, dan zou ik eens uit gaan kijken naar een andere baan.

The Office US is de Amerikaanse versie van The Office UK waarin Ricky Gervais ook een falende manager neerzette en waar zijn succes als acteur/komiek is begonnen. Ondanks The Office US, zeker bij de eerste afleveringen, gebruik heeft gemaakt van de Engelse scripts en de hulp van Ricky Gervais heeft ingeroepen, is het allemaal net iets minder subtiel en allemaal iets minder genant dan de Office UK.

Vanaf vanavond gaat Comedy Central elke maandag t/m donderdag van 21:25 2 afleveringen uitzenden en hoe ik het heb begrepen beginnen ze helemaal vanaf het begin dus heb je The Office US nog nooit gezien is dit het moment om te gaan kijken.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.