Verander jezelf in een tekenfilmfiguur met de Archer-Yourself Facebook App.

Al een aantal weken is op de zondagavond ongeveer rond half 11 (want dat weet je nooit zeker met Comedy Central…) Archer te zien. Vandaag kreeg ik van Comedy Central een link naar een onwijs leuk Facebook app gemaild waar je je zelf kan veranderen in een karakter die mee zou kunnen spelen in de Archer serie.

Natuurlijk heb ik het ook geprobeerd maar ik zie er weer ten eerste uit als Adolf Hitler himself i.p.v. een karakter uit Archer en ten tweede is mijn “Isis Codenaam” Banana Bond en daarmee zal ik ook niet echt serieus genomen worden in het internationale spionage netwerk.

Ik zou zeggen probeer het zelf ook even eens een keer en wij van BrandNewFresh zouden het zeer waarderen als je een screenprint van het uiteindelijke resultaat zou kunnen mailen naar info@brandnewfresh.nl.
Ben je meer een Southpark fan dan kan je jezelf ook d.m.v. de South Park Avatar Creator iPhone/iPad/iPodtouch app veranderen in de broer van Cartman en of neefje van Kenny.

Hieronder de inzendingen tot nu toe:

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *