Verslag van BrandNewFresh bij Tikkie Terug in Rotown

Afgelopen zaterdag heeft BrandNewFresh samen met presentator Sierk Zee voor een dol enthousiast publiek de Zuid Afrikaanse Top 5 gepresenteerd tijdens de Tikkie Terug Extravaganza in Rotown.
Eerder
lieten wij al de Top 5 zien op onze website en dat leverde louter dol enthousiaste reacties op van onze lezers en ook het publiek in Rotown blijkt ook de Zuid Afrikaanse pop muziek een warm hart toe te dragen.
Vooral Robbie Wessels op waterskies en in z’n rode Speedo met groene Crocs aan werd met luid gejoel uit de zaal ontvangen. Heel toevallig blijkt de rapper Jack Parow (nummer 3 van de Top 5 ) op zondag 4 juli op het Metropolis in het Zuiderpark in Rotterdam te staan en schijnt de huis D.J. van Tikkie Terug DJ Okkie een fan van het eerste uur te zijn wat maar weer bewijst dat toeval niet bestaat.

Tikkie Terug in Rotown is er ook op 24 juni nog bij de wedstrijd Kameroen – Nederland en de entree is 5 euro.

Op deze foto waarschuwde presentator/karaoke dier Sierk Zee (ook leverbaar zonder snor) mij voor de laatste keer dat ik mijn kleding aan moest houden en dat ik niet ook als Robbie Wessels alleen in een Speedo (oranje voor deze gelegenheid) op het podium mocht staan.

Sierk Zee is overigens ook in te huren als presentator voor bedrijfsfeesten, bruiloften en kinderpartijtjes en ontpopt zich (als je er maar genoeg bier in gooit) als een zeer verdienstelijk slagerzanger tijdens de karaoke.

Bij de wedstrijd Kameroen – Nederland is één van de gasten Theo Wesselo a.k.a.Rembo van Rembo en Rembo die zelf misschien het commentaar gaat doen van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd Nederland – Japan was Rotown bomvol (zie foto) dus wees er a.s. donderdag snel bij op 24 juni bij Kameroen – Nederland want VOL=VOL.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *