Volg de Apple keynote speech door Steve Jobs hier live vanaf 19:00 uur!

De vorige keer (27 januari 2010) hebben wij live verslag gedaan van de Keynotespeech die Steve Jobs hield en waar hij toen de iPad lanceerde. Om 7 uur ’s avond zaten rond de 2500 mensen BrandNewFresh.com te volgen en op zo hysterisch op F5 te drukken dat er rook uit de BrandNewFresh.com server kwam.

Voor de Keynote speech van vanavond 7 juni 2010 laten we de eer daarom graag (en na fysieke bedreigingen van onze webhost) over aan andere. Via Engadget en MobileCrunch kan je het verslag minuut voor minuut in het Engels volgen end ist your englisht niet so fine dan kan je de speech via onemorething.nl/live in het Nederlands volgen.

Dit zijn de dingen waarvan MacRumors denkt dat ze vandaag gepresenteerd worden:
– iPhone OS4
– Nieuwe Mac Pro’s
– Nieuwe 27″ beeldschermen
– Cloud-Based iTunes / MobileMe
– Nieuwe Apple TV
– Nieuwe OSX update (misschien)
– en nog iets heel spectaculairs waar niemand nog een idee over heeft…

Tekst van januari j.l. maar iedereen vind deze link dus even aangepast

(Vanavond om 19:00 uur (plaatselijke tijd in San Francisco 10:00 uur) houdt Steve Jobs zijn presentatie in het Yerba Buena Center for the Arts Theater waar 99,99% zeker de iTablet wordt gepresenteerd en BrandNewFresh.com is er bij!
Vanaf 18:45 zitten we klaar om al het nieuws dat we krijgen van onze correspondent ter plaatse meteen op BrandNewFresh.com te zetten.

Gisteravond is onze Gadget/Computer stagiair Jeff op Schiphol op een vliegtuig gestapt om na 4 keer overstappen in San Francisco arriveren.

“4 Keer overstappen?” zul je zeggen “Je kan toch ook rechtstreeks vliegen vanaf Schiphol naar San Francisco?”, ja dat klopt maar niet met ons budget en bovendien is het te hopen dat Jeff snel vrienden maakt want we hadden alleen maar geld voor de heenreis.

Dus vanavond vanaf 18:45 live de Keynote Speech van Steven Jobs op BrandNewFresh.com!)

Share on:

2 Reacties op “Volg de Apple keynote speech door Steve Jobs hier live vanaf 19:00 uur!

  1. Jeetje mina! Ik ben al een paar dagen bezig om een live-blog te vinden, maar heb ‘m nu eindelijk gevonden. Bedankt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *