Volg twitter.com/brandnewfresher en maak kans op 100 euro!

Het heeft even geduurd maar op dit moment volgen 500 personen dag en nacht BrandNewFresh op twitter. Via twitter.com/brandnewfresher krijgen 500 mensen elke keer dat wij een stukje schrijven daar meteen een Tweet van.

Nou zijn wij onze lezers/followers van het eerste uur ontzettend dankbaar maar zijn onze ambities ook heel erg groot en willen we graag naar de 2500 followers toe.
Speciaal om dit doel te bereiken hebben wij iets verzonnen: wij hebben een getal opgeschreven tussen de 500 en 2501, dit ingeleverd bij de notaris (nou niet echt want dat was te duur ligt hier in een la op de redactie) en de follower die precies de xxxx follower wordt krijgt van BNF 100 euro handje contantje. Dus dat kan follower 501 of 2500 zijn maar ook 1431, 2295 of 1890 of ieder ander getal tussen 500 en 2501. Als we de 2501 followers hebben bereikt wordt de winnaar bekent gemaakt.

De kans dat jij dus handje contantje (main contant zoals de Fransen zeggen) krijgt is dus 1 op 2.000 en dat zonder inleg alleen even Follower worden en je maakt al kans. Kom daar maar eens voor bij de Lotto of de Staatsloterij…! Geloof je het niet dan niet maar hier op BrandNewFresh zullen we de winnaar met foto bekend maken! KLIK HIERRRR OM BRANDNEWFRESHER TE VOLGEN OP TWITTER.

Klik hierrrr om naar de BrandNewFresh homepage te gaan voor nieuws over muziek, film, games, kunst, kleding, gadgets, televisie afgewisseld met onderbroeken lol…

Share on:

Reacties op “Volg twitter.com/brandnewfresher en maak kans op 100 euro!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.