Volproppen die gleuf! De Mountek MT5000 CD Slot Mount


Persoonlijk dacht ik altijd dat dat gleufje in mijn dashboard van mijn auto bedoeld was om mijn parkeerkaartjes in te doen maar het schijnt de plek te wezen waar je z.g.n. “CD schijfjes” in het loopwerk van een CD speler kan inbrengen die in mijn dashboard verborgen zit. Aangezien ik een iPod aansluiting in mijn auto heb gebruik ik die CD speler nooit meer. Buiten dat ik mijn CD speler niet gebruik doen dat waarschijnlijk miljoenen anderen mensen ook niet en dat inspireerde het bedrijf Mountek tot het maken van deze Mountek MT5000 CD Slot Mount. Je steekt de Mountek MT5000 CD Slot Mount in het gleufje van de CD speler en draait ‘m vast en dan kan je daar je telefoon, iPod en Tom Tom in vastklemmen. Je kan er natuurlijk ook een portable CD speler in klemmen maar dan ontstaat er een enorm zwart gat waar we allemaal in gezogen worden dus dat raden de medewerkers van Mountek af…
De Mountek MT5000 CD Slot Mount is o.a. te koop op amazon.com en kost $ 19,95 en een demo-video is te zien op YouTube aan de hand van een fijn stukje pantomime van de bovenste plank.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *