Vondst van het Amerikaanse leger: Clowns inzetten bij conflict situaties

Mike Johnson (31) zit nu al zo’n 10 jaar in het leger waarvan 4 jaar in Afghanistan. Elke dag als hij terugkomt in het basiskamp rent hij naar z’n tent verkleedt zich als clown en gaat dan een beetje leuk lopen doen in recreatietent op het terrein. Iedere soldaat heeft al honderd keer zijn bloem gezien die water spuit, zijn hamer met een piepje er in en zijn rubber kip.
Mike Johnson vind het heel belangrijk om een “stukje” ontspanning te brengen bij zijn collega’s d.m.v. clowneske capriolen, zijn collega’s lopen liever nog liever een mijnenveld in dan nog één dag langer met Mike te moeten samenwerken.
Nadat meer dan 50 soldaten hadden geklaagd bij de leiding dat ze Mike en zijn witte smoel spuug en spuug zat waren had de Sergeant een geweldig idee, op een dag had Sergeant Blackwater net zo lang gewacht tot Mike net helemaal klaar was met zichzelf verminken tot clown en toen gaf hij het bevel om het naburige dorp aan te vallen. 6 Soldaten volledig in camouflage-outfit en 1 clown met gele flapschoenen en een rode strik. U kunt zelf het verhaal wel afmaken denk ik.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.