Voor elke James Bond in spé: Stropdas met videocamera

Hadden we het eerder deze week op BrandNewFresh nog over producten waar niemand op zit te wachten de stropdas met camera van www.thanko.jp is wel even andere koek. Want wie wil er nu niet als een echte James Bond mensen filmen met z’n stropdas door een druk op je sleutelhanger?

Hierboven kan jezelf al een beetje lezen hoe het één en ander werkt en hieronder kan je een filmpje zien met geluid (hoor ik nou R2D2 op de achtergrond?) waar de beelden in te zien zijn die met puike stukje HD videotechniek zijn gemaakt. Gelukkig duurt het filmpje maar 25 seconden anders had ik over mijn nek gegaan omdat ik al aardig zeeziek aan het worden was.

Ik heb even een slagzin verzonnen voor de fabrikant van deze geweldige vinding, mogen ze wat mij betreft gratis hebben en gebruiken: Thanko: Gadgets om te janko.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.