Weer eens wat anders dan die eeuwige Van Bommels: De Grenson Fred Derby Boot Tan

Deze schoenen heb ik onlangs in Edinburgh gekocht toen ik daar op vakantie was maar als ik had gewesten dat ik ze ook gewoon had kunnen bestellen bij de tresbienshop.net voor 269,- euro dan had ik ze denk ik liever daar gekocht in plaats de hele vakantie met die schoenen te lopen sjouwen. Deze schoenen zijn ook nog verkrijgbaar met een donkerbruine schoen en een witte zool en die kosten ook 269,- euro

Deze Fred Derby Boot Tan schoenen zijn van het Engelse schoenenmerk Grenson en dat is een van Engeland oudste schoenmakers (sinds 1888) uit Northampton. Meer informatie over het merk Grenson kan je lezen op grenson.co.uk waar binnenkort ook de online shop op open gaat.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.