Weg met de kabelspagetti met de Quirky Plug Hub

Wat: Quirky Plug Hub
Prijs: $ 28,85 (± 22,50 euro)
Website: quirky.com

Tot de tijd dat de draadloze stroom is uitgevonden is de Quirky Plug Hub waarschijnlijk de beste oplossing voor de enorme kabel ellende die onder elk bureau ter wereld te vinden is. Ik heb hier twee computers staan en met alle randapparatuur er omheen heb ik drie stekkerdozen nodig om alle apparatuur van stroom te voorzien. Tel daar nog de diverse ethernet kabels en USB kabeltjes bij dan heb je wel een idee wat voor een hysterische kabel spagetti hier achter mijn bureau’s te vinden is.

Voor het fatsoeneren van het stroomkabel gedeelte van de kabelberg is er nu de Quirky Plug Hub. De Quirky Plug Hub is eigenlijk niet veel meer dan een kastje met een stekkerdoos en drie haspeltjes waar je de stroomkabels op kan oprollen tot de gewenste lengte maar zijn niet alle geniale ideeën simpel?
Wel is het de hopen dat de kabels die je wil aasluiten los van het apparaat waar ze bij horen gemaakt kunnen worden anders zou dit best nog wel eens een een bijna wiskundige opgave kunnen worden om de kabels op de juiste lengte te maken.

Kijk ook even naar het onderstaande YouTube filmpje dat werklijk geen enkele aanvulling op het bovenstaande verhaal is buiten het feit dat de Quirky Plug Hub is ontworpen door Jared Joyce maar dat weet je nu ook al.

Share on:

Reacties op “Weg met de kabelspagetti met de Quirky Plug Hub

  1. Denk niet dat die Jared Joyce rijk gaat worden van de Quirky Plug Hub. Kan niemand die arme jongen vertellen dat opgerolde snoeren een belangrijke oorzaak van kortsluiting en brand is. Als je een rolhaspel in de winkel koopt, vertelt de verkoper je ook altijd dat de kabel altijd volledig uitgerold moet worden voor je hem gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *