Weg met die Straatkrant, ik wil zwervers met humor in de stad!

Altijd als je in een grote stad loopt in Nederland kom je de dames en heren Straatkrantverkopers tegen. Eén keer heb ik ook werkelijk zo’n krant gekocht en daarna gaf ik maar gewoon geld want wat werd ik depri van het lezen van die krant zeg…

In Amerika hebben ze bijna nergens een Straatkrant maar daar hebben ze dan wel weer zwervers met humor. Ik denk dat ook Nederlanders bereid zijn om iemand voor een goede grap te betalen en bovendien wordt het een stuk leuker om door de stad te lopen. Voor inspiratie voor de heb ik hieronder de TOP 3 Zwervers met Humor neergezet die ik uit het aanbod van de laatste weken heb samengesteld.

Dus wordt je binnenkort ontslagen of wordt je door je vriend of vriendin het huis uitgegooid? Succes!

Eerlijkheid duurt het langst…

Geen speld tussen te krijgen

Ik lach 3 keer per dag…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.