Wegens beëindiging van carriere te koop: Rode Honda Prelude (met wimpers), geel/rode caravan en een robot

Ja vriendjes en vriendinnetjes het is het einde van een tijdperk. Wegens beëindiging van carriere kan de snelle beslisser nu in bezit komen van een Honda perlude uit 1989 met wimpers op de koplampen, een rood/gele caravan uit 1977 en een veel te bijdehante robot genaamd Robin de Robot.

Ik citeer een stukje uit de Marktplaats advertentie:
Deze echte aandachts trekker staat garant voor HEEL VEEL bekijks en jaloerse blikken (oh ja??? red.), iedereen op straat herkent de auto met caravan direct! U heeft gegarandeerd veel plezier tijdens een tourtocht of evenement!

De koper dient er wel rekening mee te houden dat deze combinatie het tegenovergestelde is van een Babe Magnet en gedoemd is tot een eenzaam vrijgezellenbestaan en alleen nog aanspraak krijgt van flauwe oude clowns of gepensioneerde acrobaten.

De bekleding van de auto en de caravan zit vol slagroomplekken en van die robot, met z’n bijdehante geleuter, word je na een half uur helemaal knettergek. Er is ook een grote kans, want dat is één van de vorige eigenaars ook overkomen, dat je na een paar nachtjes slapen in de caravan de rest van je leven geen leuke grap meer kan vertellen en een enorme hekel aan kinderen krijgt.

Er is iemand (met de schuilnaam “De Baron”) die al meer dan 10.000 euro heeft geboden en dat was alleen voor die robot dus liefhebbers moeten diep in de buidel tasten om dit stukje TV historie te kunnen bemachtigen.

Als je wilt weten hoe het is om met deze geweldige combinatie door stand en land te rijden dan moet je dat even aan de binnenkant van je ogen bekijken een proefrit is namelijk niet mogelijk…


Share on:

2 Reacties op “Wegens beëindiging van carriere te koop: Rode Honda Prelude (met wimpers), geel/rode caravan en een robot

  1. Ik citeer ook nog even een stukje:
    … Kortom, voor prive gebruik maar zeker ook geschikt voor commercieel verhuur!! …

    privegebruik…!!! denkt die E. van Schaik nou echt dat ik iedere ochtend in de file bij spijkenisse ga staan in zo’n wagen????!!!!! evt. met bijbehorende caravan….

  2. ff snel een boodschapje, de kinderen naar zwemles, ‘s-avonds langs de afhaal chinees…
    is natuurlijk ook allemaal geen doen met zo’n auto…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *