Weten jullie wat een “Barsexual” is?

Een “Barsexual” is een hetro meisje dat met een andere hetro meisje gaat tongen/muilen/bekken/brommerskieken om aandacht te krijgen van mannen.

En dit is weer eens een initiatief dat hier op de redactie van BrandNewFresh.com met luid applaus werd ontvangen! Wat een geweldig idee. Aangezien dat dit soort initiatieven een stille dood sterven als vraag en aanbod niet precies op elkaar worden afgestemd, wil ik me graag beschikbaar stellen voor het stukje “aandacht”. Als iemand van de Bond van Barsexuals even een schemaatje kan sturen m.b.t. tot waar en wanneer ik aanwezig moet zijn beloof ik dat ik er ruim op tijd ben én bovendien nog een aantal vrienden/collega’s/vage kennissen mee zal nemen.

Wil je de hele aflevering van Tyra over dit geweldige onderwerp zien dan kan dat natuurlijk ook.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *