Wij kunnen maar niet beslissen… Kunnen jullie ons helpen met het kiezen van onze nieuwe stagiaires?

Zie hier de nieuwe stagiaires die ons zijn opgedrongen aangeboden door het MultatuliMultimediaCollege te Schijndel v.l.n.r. August, Richard, Bas en Harry. (als je op de foto’s klikt kan je een vergrootte foto bekijken van de duo’s)

Ondanks het natuurlijk een verschrikkelijk moeilijk wordt om te kiezen (beide duo’s hebben hun eigen unieke kwaliteiten) hebben wij toch een lichte voorkeur voor het duo Bas en Harry die hebben net een vrolijkere inslag. Het liefst zouden we August én Harry in dienst nemen maar je kan deze duo’s, die zo op elkaar zijn ingespeeld en al jarenlang samen werken, niet uit elkaar halen, dat zou onmenselijk zijn.

We hebben de beide duo’s het tegen elkaar op laten nemen in “De grote BrandNewFresh kantoortest” en Bas & Harry waren sneller bij het weer in een doosje doen van 1.000 paperclips (scheelde nipt 71 minuten…). August & Richard hadden een veel lekkerdere kop koffie gezet maar dat kwam voornamelijk ook omdat ze daar, in tegenstelling tot Bas & Harry, geen extra speeksel aan toe hadden gevoegd.

Gezien onze vorige ervaringen met onze stagiaires willen we graag dit keer jullie, onze trouwe lezers, om raad vragen. Wie zouden jullie kiezen? Motiveer a.u.b. je keuze in een comment.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.