Win de DVD box van de Extended Collector’s Edition van Avatar die November 16 2010 uitkomt

Morgen, 16 november 2010, komt de langverwachte Blu Ray en DVD set uit van de Extended Collector’s Edition van Avatar waarin regisseur James Cameron de geheimen van Pandora onthult. Wat je allemaal kan zien op deze speciale Extended Collector’s Edition kan je zien in de link en clip die je hieronder kan bekijken.

Bij BrandNewFresh.com kan je één van de twee DVD-sets die wij hebben gekregen van deze Avatar boxsets winnen door een antwoord te geven op de volgende vraag: “Als jij een lid van de Na’vi zou zijn hoe zou jij dan heten en waarom?”. De twee inzendingen die ons over de grond laten rollen van het lachen krijgen van ons een DVD-set.
Mensen die gebruikmaken van de Na’vi Name Generator worden onmiddellijk gediskwalificeerd…

Onderstaande tekst komt uit het persbericht

EXTENDED COLLECTOR’S EDITION
Deze 3-disc set zal nog meer bijdragen tot het internationale, fenomenale succes van Avatar in de thuisbioscoop. De Extended Collector’s Edition maakt de AVATAR-ervaring nog intenser, met meer dan acht uur aan nog nooit vertoond materiaal en diepgaande achtergrondinformatie over de wereld van Pandora.

Regisseur James Cameron onthult de geheimen van Pandora: in deze langverwachte release van de AVATAR Extended Collector’s Edition op Blu-ray en dvd laat hij fans delen in zijn visie op Pandora. De Collector’s Edition verschijnt op 17 november in Nederland. Met drie versies van de film krijgen AVATAR-fans een volledig nieuwe, uitgebreide “cut” van de regisseur te zien, met nog nooit vertoond materiaal waaronder meer dan 45 minuten met verwijderde scènes.

“Laten we de ultieme boxset van AVATAR maken, is wat ik ons team vertelde”, legt James Cameron uit. “Een boxset die alles bevat wat de fans maar kunnen dromen. Zo is er een uitgebreidere versie die zestien minuten langer duurt, extra documentaires, behind-the-scenes featurettes, artwork en meer dan 45 minuten aan verwijderde scènes. Alles wat waard is om in een special edition te zitten, zit in deze boxset.”

De 3-disc AVATAR Extended Collector’s Edition Blu-ray en AVATAR Collector’s Edition dvd bevatten beide de originele bioscoopversie, een ‘special-edition re-release’, en een nieuwe ‘collector’s extended cut’ met zestien extra minuten waaronder een exclusieve alternatieve beginscène van de aarde. Kijkers zullen naar de uithoeken van Pandora kunnen reizen met “Capturing Avatar”, een diepgravende documentaire van filmlengte die handelt over de 16 jaar durende reis van de filmmaker. Hierin zijn alle nieuwe interviews met James Cameron, Jon Landau en de cast en crew opgenomen. De documentaire geeft Camerons unieke visie op de film weer, die nu al gezien is door meer dan 310 miljoen mensen over de hele wereld. Dit met Oscars en Golden Globe bekroonde epische drama is de film met de grootste omzet aller tijden, goed voor meer dan 2,7 miljard dollar aan de kassa. Het is ook de best verkochte Blu-ray aller tijden.

AVATAR Extended Collection’s Edition: 3-Disc Collector’s Edition Blu-ray:
Blu-ray Disc 1
• Originele bioscoopversie
• Special Edition Re-Release
• Collector’s Extended Cut: 16 extra minuten en exclusief alternatief begin

Blu-ray Disc 2
• “Capturing Avatar“ Een diepgaande documentaire van filmlengte met James Cameron, Jon Landau en cast en crew
• Verwijderde scènes – inclusief meer dan 45 minuten aan nooit vrijgegeven verwijderde scènes
• Productiematerialen

Blu-ray Disc 3
• Open “Pandora’s Box” en ga dieper in op het proces van het filmmaken.
• Interactieve scène-deconstructie: verken de diverse stadia van productie door 3 verschillende invalshoeken.
• Korte productiefilms: 17 featurettes over ‘performance capture’, het toevoegen van de muziek, 3D-fusion camera, stunts en nog veel meer.
• Avatar Archief waaronder originele scripts, 300 pagina’s scenario en de uitgebreide Pandorapedia.

AVATAR Collector’s Edition: 3-Disc Special Edition DVD:
Disc 1 & 2
• Originele bioscoopversie
• Special Edition Re-release
• Collector’s Extended Cut
• 16 extra minuten en exclusief alternatief begin

Disc 3
• “Capturing Avatar“ Een diepgaande documentaire van filmlengte met James Cameron, Jon Landau en cast en crew
• Verwijderde scènes – inclusief meer dan 45 minuten aan nooit vrijgegeven verwijderde scènes

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Algemene spelvoorwaarden voor alle wedstrijden op BrandNewFresh.com:
Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op alle wedstrijden die via de site van BrandNewFresh.com (Schiekade 189-407   3013 BR Rotterdam) worden gehouden. Door deelname hieraan gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

 • Over de uitslag van wedstrijden kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van de BrandNewFresh.com die direct betrokken zijn bij de uitvoering van deze actie.
 • Op de website van BrandNewFresh.com zal per wedstrijd vermeld worden op welke wijze en in welke periode aan de wedstrijd kan worden deelgenomen en of aanvullende voorwaarden voor deelname gelden.
 • Indien er voor bepaalde wedstrijden specifieke regels worden opgesteld, zullen die regels als aanvullend dienen te worden beschouwd op dit reglement.
 • Iedere deelnemer kan maar één keer deelnemen en een deelnemer komt echter slechts in aanmerking voor maximaal één prijs (indien er prijzen aan de wedstrijd gekoppeld zijn).
 • Deelnemers aan de actie moeten in bezit zijn van een geldig e-mailadres. Vermeld bij uw inzending altijd uw naam, e-mailadres en woonplaats.
 • Door deelname geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt. De BrandNewFresh.com mag de verstrekte persoonsgegevens publiceren en in het kader van de bekendmaking van de winnaar via alle media, waaronder begrepen radio, televisie en internet en zal de gegevens van de deelnemers behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
 • Deelnemers dienen op het moment van deelname aan de wedstrijd ofwel ouder te zijn dan 16 jaar, ofwel de schriftelijke toestemming te hebben van zijn/haar ouder of voogd om deel te mogen nemen. De BrandNewFresh.com mag een deelnemer vragen een geldig identiteitsbewijs te verstrekken teneinde de leeftijd van die deelnemer te verifiëren.
 • Voor alle digitale wedstrijden geldt dat de BrandNewFresh.com voor deelname hieraan geen kosten in rekening zal brengen.
 • De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld.
 • De winnaars zullen worden aangewezen door een (of meer) onafhankelijke persoon (personen) of instrument. Er vindt per wedstrijd een trekking van de winnaars plaats tenzij bij de wedstrijd anders wordt vermeld. Per wedstrijd zal worden aangegeven hoeveel prijzen er te winnen zijn of hoeveel deelnemers er kunnen winnen en wanneer de trekkingen zullen plaatsvinden.
 • De winnaars zullen per e-mail bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of, indien dit in de bijzondere actievoorwaarden is opgenomen of gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, persoonlijk aan de winnaar worden overhandigd.
 • Indien de gewonnen prijs bestaat uit toegangskaarten voor concerten, festivals, films, sportwedstrijden of gelijksoortige dan wel andersoortige evenementen, kan er bij afgelasting geen aanspraak gemaakt worden op enige vorm van compensatie.
 • De meeste prijzen worden beschikbaar gesteld door derden indien een leverancier van prijzen zich niet houdt aan de afspraken tot het werkelijk leveren van prijzen dan is BrandNewFresh.com daar niet aansprakelijk voor en kan BrandNewFresh.com niet worden gedwongen om de prijzen als nog uit te keren. BrandNewFresh.com zal er natuurlijk wel alles aan doen om leveranciers zich te laten houden aan gemaakte afspraken.
 • De eventuele verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van BrandNewFresh.com tenzij dit in de aanvullende voorwaarden anders is vermeld.
 • De BrandNewFresh.com kan te allen tijde een deelnemer diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten indien de deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze algemene voorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens de BrandNewFresh.com of derden.
 • De BrandNewFresh.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de wedstrijd.
 • Daarnaast is de BrandNewFresh.com niet verantwoordelijk voor gebreken aan de prijzen noch voor eventuele schade bij de levering (verzending) van de prijs.
 • De BrandNewFresh.com behoudt zich het recht voor de wedstrijd vervroegd te beëindigen. Vroegtijdige beëindiging zal publiekelijk bekend worden gemaakt.
 • Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door de BrandNewFresh.com worden aangepast. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.

Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de wedstrijden of deze algemene voorwaarden kunnen gemaild worden naar de BrandNewFresh.com mailadres: wedstrijd@brandnewfresh.nl.

Share on:

2 Reacties op “Win de DVD box van de Extended Collector’s Edition van Avatar die November 16 2010 uitkomt

 1. m’ite vind ik wel een mooie naam. Het lijkt op mythe en ik zou echt een figuur zijn die een verhaal te vertellen heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *