Win een JamBox t.w.v. 199,- euro

In maart van dit jaar had ik een een artikel geschreven over de JamBox. De JamBox is een speaker in een klein doosje (15x6x4cm) maar kan een ongelooflijke hoeveelheid herrie produceren namelijk 85dB. Je kan de Jambox gebruiken om muziek te luisteren of om het geluid van een film die je op je iPad bekijkt af te spelen maar ook om een conference call mee te houden. Het mooie is dat je geen draden nodig hebt om de Jambox aan te sluiten want hij werkt via Blue Tooth. Plug je de Jambox in op je computer dan gaat hij meteen opzoek naar de laatste updates en apps die je kan gebruiken met de Jambox.

Nu is het september en is de JamBox ook in Nederland verkrijgbaar o.a. via de website loungeavenue.com en kost 199,- euro. Wil je wel graag een JamBox maar heb je geen 199,- euro dan heb je geluk want je kan nu meedoen met de Contest van Lounge Avenue waar je een JamBox kan winnen. Succes!

Share on:

2 Reacties op “Win een JamBox t.w.v. 199,- euro

  1. Mede naar aanleiding van jouw post over deze speaker heb ik de Jaw/Jambox gekocht. Eigenlijk kocht mijn zoon hem voor me nadat hij zich er van overtuigd had dat de sound in orde is. Dat is nog zacht uitgedrukt! Wat een sound en wat een db’s (86). Je kan via je iPhone ook connecten, mijn dochter en ik liepen op straat op volle kracht “Keet – Ik kan het heus wel zelf’ (gelijk vergeten) te blazen, tot ergernis van omstanders 🙂 Kocht m overigens voor een muziekpresentatie wat ook prima kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *